18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102.Yıldönümü Kutlandı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 102´inci yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da yoğun bir katılımla kutlandı.

İlçemizdeki anma programı 17 Mart Cuma günü Büyüktuzhisar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde yapıldı. Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi onuruna düzenlenen programa, Sayın Kaymakamımız Ömer ŞAHİN, Belediye Başkanı Şinasi GÜLCÜOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Eren TAŞAN, Cumhuriyet Savcıları Seçkin GÖKÇE ve Emirhan MISIRLI, Milli Eğitim Müdürü Serdal Çelik, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Büyüktuzhisar Çok Programlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Eray TAK’ın programın açılış konuşmasını yapmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti, Nesr-i Asım adlı oyun sergilendi.  Bünyan Kaymakamımız Sayın Ömer ŞAHİN programın hazırlanması ve sunumunda emeği geçenlere teşekkür etti.